Пролетна история


P1110073-1

Обичам да играя! Че кое дете не обича? Аз да не съм по-различна? Е-е, малко съм голяма вече, ама само малко. Имам нови играчки и нямах търпение да се заиграя с тях.

P1110078-1

Разглеждайки един от подаръците си (поредния брой на списание BBC Good Food) видях реклама на един комплект на пекаря. Влюбих се в точилката и вече исках да е моя! Показах на домочадието въпросните играчки и отбелязах колко удобна за точене на дребни сладки ще е точилката. Половинката реши на момента, че щом толкова я искам ще ми е осмомартенския подарък, а татко не пропусна да се пошегува: „Внимавай какво купуваш за подарък, че после да не „точат“ теб!“ :). Така не след дълго точно за празника имах желания подарък! Тук е момента да благодаря на половинката за това – много съм щастлива!

P1110117-1

Чаках само да се зададе повод за да си поиграя. И какъв по-хубав и весел повод от настъпващата първа пролет?! От дете за мен тази дата е 22 март. Някак си не обичам астрономическата! Такаче за празника направих любимото си медено тесто и се заиграх с новата точилка. Е-е, няма нищо по приятно от това да виждаш как изпод ръцете ти излизат еднакви по дебелина бисквитки. Бях толкова щастлива! И още съм! Настина това е безценен подарък! Както и допълненията, разбира се. Удобство са шпатулата, таймера, четката… всичко!

P1110074-1

Направих първите си лалета, пеперуда, зайчета. Някак си това ми се видя много пролетно и исках да имам такива бисквитки. Разбрах, че когато имаш настроение и повече „играчки“, нещата стават по-лесни!

P1110077-1

За първа пролет не можех да нямам и кошнички с цветя. Не можех да не направя и сърчица – в знак на благодарност към половинката! А татко трябваше да се убеди сам, че половинката не е постъпил грешно като ми купува такъв подарък ;).

Сега не мога без да ви честитя пролетния празник! Честита първа пролет на всички читатели на блога ми! Дано този сезон ви донесе само хубави емоции!

P1110089-1

Реклама

2 thoughts on “Пролетна история

  1. Много са красиви меденките ! Да си ползваш подаръците много дълго време, със здраве и само по предназначение!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.