Бисквитени пчелички


Всички знаете за програма „Аз мога“  на Агенцията по заетостта. За това и няма да ви разказвам за нея. Ще ви споделя само, че се записах на курс по английски език. Не че не бях го учила в училище, но се записах от първо ниво. Исках да си опресня позабравените знания. Наложи се да изчакам повече от година преди старта на курса и почти се бях отказала когато в неочаквано за мен време той започна.

Събрахме се страхотна група! Два пъти в седмицата след работа се събирахме за занятия, както и в съботните дни. Смело мога да твърдя, че нашата група имаше най-добрата преподавателка! Обясняваше всичко много добре, без дори за миг да покаже досада от въпросите ни. Личеше си, че обича работата си и бе родена за това. Нашата група се казваше „Пчелички“. Още като получихме това име, реших че на финала ще направя нещо сладичко на тази тематика. Нямах си идея какво точно ще е, но така бях решила. Трябваше да се подсладим.

Когато края на курса наближи и се уговорихме за ден, час и място за получаване на сертификатите, както и за отпразнуване на събитието, реших че най-удобно ще е да направя бисквити, които отгоре да украся като пчела. Така всеки щеше да опита поне по една бисквитка, а и щеше да отговаря на името на групата ни. Особено когато всички са на едно място.

Получихме си сертификатите и се почерпихме. А групата останаха изненадани и разбира се се досетиха защо бисквитките са пчелички :). Сладките са направени от медено тесто, а отгоре са украсени със захарен фондан.

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.