Бисквитени пчелички


Всички знаете за програма „Аз мога“  на Агенцията по заетостта. За това и няма да ви разказвам за нея. Ще ви споделя само, че се записах на курс по английски език. Не че не бях го учила в училище, но се записах от първо ниво. Исках да си опресня позабравените знания. Наложи се да изчакам повече от година преди старта на курса и почти се бях отказала когато в неочаквано за мен време той започна.

Събрахме се страхотна група! Два пъти в седмицата след работа се събирахме за занятия, както и в съботните дни. Смело мога да твърдя, че нашата група имаше най-добрата преподавателка! Обясняваше всичко много добре, без дори за миг да покаже досада от въпросите ни. Личеше си, че обича работата си и бе родена за това. Нашата група се казваше „Пчелички“. Още като получихме това име, реших че на финала ще направя нещо сладичко на тази тематика. Нямах си идея какво точно ще е, но така бях решила. Трябваше да се подсладим.

Когато края на курса наближи и се уговорихме за ден, час и място за получаване на сертификатите, както и за отпразнуване на събитието, реших че най-удобно ще е да направя бисквити, които отгоре да украся като пчела. Така всеки щеше да опита поне по една бисквитка, а и щеше да отговаря на името на групата ни. Особено когато всички са на едно място.

Получихме си сертификатите и се почерпихме. А групата останаха изненадани и разбира се се досетиха защо бисквитките са пчелички :). Сладките са направени от медено тесто, а отгоре са украсени със захарен фондан.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s